appartement huren Zeeland
Laat de pret beginnen

Zwembad reserveren

Welkom op de pagina van het zwembadreserveringssysteem.

Let op: het zwembad is alleen beschikbaar voor eigenaren en gasten die verblijven in een van de appartementen van Appartementen Zuiderstrand (Duinweg en Vikingpark)

 

's Ochtends kan dagelijks tussen 08:00 en 10:00 gereserveerd worden, met uitzondering van zaterdag, dan kan tussen 08:00 en 09:00 gereserveerd worden.
's Avonds kan dagelijks tussen 19:00 en 20:00 gereserveerd worden. 's Avonds is het alleen mogelijk om te reserveren voor 30 minuten. 's Ochtends kan ook voor 60 minuten gereserveerd worden.

Er is ook de optie tot het inschrijven op de wachtlijst, wij gebruiken deze om te zorgen dat iedereen een kans krijgt om te zwemmen. Het kan dan bij drukte ook gebeuren dat de reservering van iemand met al vele reserveringen geannuleerd word om iemand met weinig / verder geen reserveringen te laten zwemmen.
Uiteraard zullen wij ons in deze situatie melden.

Tussen 17:00 en 19:00 is het zwembad vrij beschikbaar voor kinderen tot 18 jaar. Reserveren is hiervoor niet nodig.

​Ook kunt u uw bestaande zwembadreserveringen bekijken en annuleren. Klik daarvoor hier.
Laadt het systeem niet goed? Klik dan hier.

 

Adresgegevens

Adres
Duinweg 1
4361 KS Westkapelle
Telefoon
0118-562614
E-mail
appzuiderstrand@zeelandnet.nl
Routebeschrijving

Begin vandaag al met vakantievieren

Het vooruitzicht op vakantie is al de helft van de pret. En waar komt u beter tot rust dan op een van de meest onontdekte stranden van Nederland?


Boek een appartement bij ons en de vakantiepret begint nu al. Eerst nog even de prijzen zien? Geen probleem. Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Bel 0118-562614, mail appzuiderstrand@zeelandnet.nl of neem contact op via het formulier.